087 46 55 70

Har du fået et brev fra os?

Hvis du har spørgsmål, kan du bruge denne formular eller ringe på [telefonnummer]. Hvis du vil betale din gæld, kan du gøre det via Plan & Pay.

Køb af fordringer

Benyt os

Køb af fordringer

Jeres fordringer udgør et stort uudnyttet potentiale for at skabe øget likviditet. Det kan I udnytte! Vi køber virksomhedens forfaldne fordringer – og I får pengene med det samme.

Ønsker I at frigøre kapital og ressourcer? Hvis I lader os købe jeres portefølje af forfaldne fordringer, øger I jeres likviditet og slipper for at have kapital bundet op i fakturaer. I behøver ikke, at bekymre jer om ubetalte fakturaer og spilde tid og penge på dem. Den opgave overtager vi!

Køb af fordringer mindsker jeres risiko

Vi kan tage os af jeres fordringer, uanset om det er alle jeres fordringer eller en del af dem - det er op til jer og jeres virksomheds nuværende behov. Når I sælger jeres fordringer til os, overtager vi risikoen og arbejdet med at inkassere betalingen for fakturaerne. Det betyder, at I i stedet kan bruge jeres værdifulde tid og energi på at skaffe nye kunder.

Sælg jeres fordringer – ikke jeres kundeforhold

Vær omhyggelig, når I vælger en forretningspartner. Alektum Group har et grundlæggende, unikt perspektiv, som skaber tryghed: Vores ambition er, at du som kunde får dine penge tilbage, men samtidig bevarer et godt forhold til din kunde. Vores rutiner og omhyggelige processer ved køb af fordringer har et tydeligt fokus: I skal bevare et godt forhold til de berørte kunder fremover.

Sådan kan vi hjælpe dig

Takket være vores enestående udbud af serviceydelser og produkter kan vi støtte dig gennem hele den finansielle proces – fra salg til betaling – med blandt andet kunderekruttering, kreditoplysninger, virksomhedsfinansiering, faktureringsydelser, inkasso, konsulentbesøg og køb af fordringer. Vores erfarne jurister står desuden klar med supplerende støtte under hele processen for at skabe tryghed og fremgang for din virksomhed.

Til toppen af siden