Welcome to Denmark   Click to listen highlighted text! Welcome to Denmark

Information

Information om hændelse med personlige data

Vi vil gerne informere dig om, at en af vores tredjepartsleverandører har været udsat for et cyberangreb. Under angrebet fik gerningsmændene uautoriseret adgang til nogle af de persondata, vi behandler. Vi tager beskyttelsen af personoplysninger meget alvorligt, og da vi blev opmærksomme på hændelsen, rapporterede vi det straks til den svenske databeskyttelsesmyndighed, samt indledte både en intern og ekstern undersøgelse.

Efter at have afsluttet undersøgelsen kan vi konkludere, at vi ikke har været det primære mål for angrebet, og at vores eget it-miljø ikke har været tilgængeligt for gerningsmændene, hvilket betyder, at hændelsen kun har påvirket vores leverandørs system. Vi kan også konkludere, at det er umuligt med sikkerhed at identificere, hvilke registrerede og hvilke personoplysninger, der kan være blevet påvirket. Eksempler på persondata, som vi behandler, er dog CPR-numre, navne, sagsnumre og e-mailadresser.

Det er svært at forudsige konsekvenserne for de registrerede som følge af bruddet på persondatasikkerheden. Potentielle konsekvenser kan f.eks. være tab af kontrol over personlige data, identitetstyveri, bedrageri eller svindel. Med denne meddelelse ønsker vi at gøre dig opmærksom på, at du kan være blevet berørt, og opfordrer dig derfor til at læse nedenstående råd for at beskytte dig mod forsøg på misbrug af personlige data:

  • Vær forsigtig, hvis nogen kontakter dig og beder om personlige eller fortrolige oplysninger. Hvis du har mistanke om bedrageri eller svindel, skal du rapportere det til de relevante myndigheder.
  • Vær forsigtig med at klikke på links, vedhæftede filer eller downloade programmer, der sendes via e-mail, sms eller forskellige hjemmesider, især når du ikke kender afsenderen.

Hvis du har spørgsmål vedrørende ovenstående, bedes du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på dataprotection@alektumgroup.com.

Click to listen highlighted text!