087 46 55 70

Har du fået et brev fra os?

Hvis du har spørgsmål, kan du bruge denne formular eller ringe på [telefonnummer]. Hvis du vil betale din gæld, kan du gøre det via Plan & Pay.

Køb af fordringer

Kontakt os

Køb af fordringer

Jeres fordringer udgør et stort uudnyttet potentiale for at skabe øget likviditet. Det kan I udnytte! Vi køber virksomhedens forfaldne fordringer – og I får pengene med det samme.

Ønsker I at frigøre kapital og ressourcer? Hvis I lader os købe jeres portefølje af forfaldne fordringer, øger I jeres likviditet og slipper for at have kapital bundet op i fakturaer. I behøver ikke, at bekymre jer om ubetalte fakturaer og spilde tid og penge på dem. Den opgave overtager vi!

Køb af fordringer mindsker jeres risiko

Vi kan tage os af jeres fordringer, uanset om det er alle jeres fordringer eller en del af dem - det er op til jer og jeres virksomheds nuværende behov. Når I sælger jeres fordringer til os, overtager vi risikoen og arbejdet med at inkassere betalingen for fakturaerne. Det betyder, at I i stedet kan bruge jeres værdifulde tid og energi på at skaffe nye kunder.

Sælg jeres fordringer – ikke jeres kundeforhold

Vær omhyggelig, når I vælger en forretningspartner. Alektum Group har et grundlæggende, unikt perspektiv, som skaber tryghed: Vores ambition er, at du som kunde får dine penge tilbage, men samtidig bevarer et godt forhold til din kunde. Vores rutiner og omhyggelige processer ved køb af fordringer har et tydeligt fokus: I skal bevare et godt forhold til de berørte kunder fremover.

Til toppen af siden