Interesseret i hurtig og sund vækst?

Fint! Det er nemlig derfor, vi er her. Vi arbejder for at hjælpe virksomheder med at opnå vækst og nå deres fulde potentiale på en sund måde. Det gør vi bl.a. ved at finde de rette kunder for jer, øge likviditeten og sikre, at I får betaling for jeres varer eller tjenesteydelser.

Nogle eksempler på hvad vi kan gøre for jer

Find de rigtige kunder

Vi ved, hvor bekostelige ikke-betalende kunder kan være. Derfor har vi udviklet et tilbud, der gør, at I finder og bearbejder de rette kunder samt har mulighed for at maksimere indtjeningen. 

Få betaling for jeres arbejde

Det, vi ikke ved om inkasso, er nok ikke værd at vide. Vores mangeårige erfaring, vores gennemprøvede metoder og menneskelige værdier gør, at I får betaling for jeres tjenesteydelser og fordringer – uden at skade forholdet til jeres kunder.

Bliv stærkere

Med vores enkle, omkostningseffektive og skræddersyede løsninger til virksomhedsfinansiering og faktureringstjenester får I plads og kræfter til samt forudsætninger for at vokse jer større og stærkere.

 

Mere tid til vækst

Når vi køber jeres forfaldne fordringer, forbedrer I ikke kun jeres cashflow. I frigør samtidig en masse kostbar tid, som I kan bruge på nysalg og vækststrategier.

Lyder det interessant? Kontakt os.

Det spiller egentlig ingen rolle, om I er en større virksomhed, eller om I vil udfordre de store aktører på markedet. Om I sælger tjenesteydelser eller varer. Om I sidder i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen eller et af alle de andre europæiske lande, vi arbejder i.

Vi har bredden, den viden og de mange års erfaring, det kræver for at udvikle jeres virksomhed i den rigtige retning. Desuden er vi oprigtigt interesserede i jeres virksomhed og enkle, at have med at gøre. Det ligger i vores natur, at lytte og samarbejde os frem til en løsning, som er tilpasset jeres forudsætninger og mål.

Christian Helt Olsen
Sales Manager
Palle Geertsen
Sales Manager
Til toppen af siden