Inkasso

Vi sikrer likviditet og fortsat samarbejde

Virksomheder skal naturligvis have betaling for de produkter eller tjenester, de leverer til en kunde. Desværre går det ikke altid, som man havde tænkt sig med betalingerne, og til sidst kan fordringerne risikere at hæmme både likviditet og vækst.

Det er her Alektum kommer ind i billedet. Vi skræddersyr vores finansielle løsninger efter jeres unikke behov. Så kan vi som neutral tredjepart nemlig hjælpe jer med at inddrive jeres tilgodehavende samtidig med, at I bevarer den gode relation til kunden og fortsætter samarbejdet.

Lokalkendskab – på tværs af landegrænser

Vores speciale er inkasso. Vi befinder os der, hvor jeres kunder befinder sig. Vi har egne lokale kontorer i 14 europæiske lande og integrerede løsninger på tværs af grænserne bundet sammen af et stærkt, cross-border IT-system.

Vi har et internationalt set-up og mind set. Derfor arbejder vi smidigt på tværs af både sproglige- og kulturelle barrierer, og altid med stor faglig indsigt i gældende, lokal lovgivning.

Vi tilbyder alle vores kunder et unikt team, der er lokalt baseret og som altid følger alle kundens sager – uanset om de er nationale eller internationale.

En fleksibel og innovativ partner

Ved at aflevere jeres forfaldne fordringer til os, kan vi effektivt hjælpe jer med at mindske jeres kredittab. Takket være vores innovative AI-løsning sikrer vi jer overblik over jeres kunders betalingsprofil og -vaner samt økonomiske status.

Dermed kan vi i fællesskab udvælge kundens foretrukne betalingsform og kommunikationskanaler og finde den bedste løsning. Vores dygtige og erfarne medarbejdere ved, hvordan man klarer forhindringer og udfordringer – uanset hvilken branche eller sektor, det drejer sig om.

Brugervenlige digitale tjenester

Med vores innovative og brugervenlige online tjeneste, kaldet Backstage, kan I selv i realtid overvåge jeres inkassosager. I kan let følge op på udestående fakturaer og følge med i status og sagsforløbet.

Cross border collection

Vi har valgt at etablere os, der hvor vores kunder er. Derfor har Alektum Group kontorer i 14 europæiske lande. Du får én kontaktperson til alle forhold i samarbejdet, uanset om du benytter vores finansielle løsninger i ét land eller flere lande. Derudover kan du se alle inkassosager i alle lande via et enkelt login på vores online kundeportal Backstage.

Læs mere

Brug disse KPI’er, når du vurderer din inkassopartner

Det kan være svært at ramme rigtigt, når du skal sammenligne og hyre et inkassofirma, da der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed – lige fra fleksibilitet i integrationen, kundeservicen overfor dine kunder og brugervenligheden af kundewebsitet til de økonomiske aspekter.

Læs mere

Har du spørgsmål om inkasso? Kontakt os for at få rådgivning