Køb af porteføljer

One-off porteføljekøb og forward flow

Forfaldne – eller usikre – fordringer kan påvirke både pengestrømmen og likviditeten. Vi tilbyder både køb af porteføljer og ubetalte fordringer samt løbende køb af fordringer afhængigt af, hvordan virksomhedens behov er på det pågældende tidspunkt – for vi ved af erfaring, at der sjældent er en løsning, som passer alle. Det er vores ambition, at du som kunde skal få dine penge så hurtigt som muligt, men samtidig bevare din kunderelation.

Risikofrit

Overlad forskellige dele af – eller alle – jeres ubetalte kundefordringer til os, og få jeres penge tilbage med det samme. Ved at sælge jeres kundefordringer til os, så overtager vi den medfølgende risiko og håndterer de ubetalte fakturaer for jer.

Your business. With care.

Vi prioriterer dine kunderelationer og dit varemærke. Med vores innovative AI-løsninger kan vi finde den bedste vej fremad og dermed sikre, at den, der er forgældet, forstår, at der findes flere forskellige løsninger at vælge imellem. Vi skaber et tæt og personligt samarbejde med jeres kunder, så vi på den måde kan finde en effektiv og bæredygtig løsning til, hvordan de kan betale gælden tilbage. Vi gør alt, vi kan, for at I skal kunne bevare både relationen til og samarbejdet med jeres kunder.

Hurtigt og nemt

Hvorfor gøre det kompliceret? Takket være vores store erfaring med gældshåndtering, og vores team, der drives af at hjælpe mennesker, kan vi garantere en hurtig og nem håndtering af sagen, når I beslutter jer for at sælge jeres ubetalte kundefordringer til os.

SRG-Model (Success Rate Guaranteed)

SRG-modellen omfatter løbende køb af inkasso sager, som bliver behandlet i typisk 4, 6 eller 12 måneder i henhold til indgået aftale. Inkasso sager som ikke er fuldt betalt fratrukket sager som ifølge aftale afsluttes ved inkasso periodens ophør dækkes af købet. Tidspunkt for køb sker ved hvert cut-off-tilfælde (overførselsdato).

Fordele

  • Budget sikkerhed – Fast kurs på fordringer efter typisk 4, 6 eller 12
    måneder
  • Øget cashflow
  • Nem administration – Ingen sagsbehandling efter overdragelse
  • Betalingsinformation
  • Bogføring reduceres