Privatlivspolitik

Din integritet er vigtig for os hos Alektum Group. For at gøre informationen om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger mere transparent og overskuelig, har vi delt vores privatlivspolitik ind i forskellige dele. Hvilken del af privatlivspolitikken, der er aktuel for dig, afhænger af, om du besøger vores hjemmeside, abonnerer på vores nyhedsbrev eller på en eller anden måde har kontaktet Alektum Group. I hver del af privatlivspolitikken beskriver vi mere detaljeret, hvilke personoplysninger vi har, og hvordan vi bruger dem. Der kan du også læse mere om dine rettigheder, og hvordan du udnytter dem. Se vores cookiepolitik for information om cookies. 

Privatlivspolitik for hjemmeside og nyhedsbrev

I denne privatlivspolitik forklarer vi, hvordan personoplysninger eventuelt opbevares og bruges, når du bruger vores hjemmeside eller abonnerer på vores nyhedsbrev. 

Alektum Group er dataansvarlig og har ansvaret for alle personoplysninger. Du kan kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på GDPR@alektumgroup.dk. Vores virksomhedsinformation, telefonnummer og kontaktformular finder du nederst på denne side. 

Personoplysninger – definition, og hvad vi registrerer

En personoplysning er enhver oplysning, der kan bruges alene eller sammen med andre oplysninger til at identificere, kontakte eller lokalisere en enkelt person eller finde en enkelt person i en sammenhæng. 

Når du besøger vores hjemmeside, kan du blive bedt om at oplyse dit navn, din e-mailadresse, dit telefonnummer, dit firmanavn, dit sagsnummer eller anden information for at gøre det nemmere at håndtere dit besøg effektivt. 

Bemærk venligst, at de oplysninger, du giver os, registreres. Derfor vil vi bede dig om at være tilbageholdende med følsomme personoplysninger og ikke videregive information, der falder ind under databeskyttelsesforordningens definition af særlige kategorier af personoplysninger, fx oplysninger, der afslører noget om helbred, rase eller etnisk oprindelse eller politiske holdninger. 

Vores udbud af produkter og tjenester henvender sig ikke til børn. 

Personoplysninger – sådan indhenter vi dem

Vi indhenter dine personoplysninger: 

  • Når du giver os dine kontaktoplysninger ved bestilling af information om vores produkter eller tjenester, uanset om bestillingen sker via bestillingsformularen på denne hjemmeside, pr. telefon eller ved et fysisk møde 
  • Når du giver os dine kontaktoplysninger via e-mail 
  • Når du tilmelder dig vores e-maildistribuerede nyhedsbreve 
  • Når du downloader dokumenter fra vores hjemmeside 
  • Når du tilmelder dig et af vores arrangementer eller seminarer (inklusive webinarer) fra offentlige kilder, fx LinkedIn eller virksomheders hjemmesider 

 

Personoplysninger – sådan bruger vi dem

Den information, vi indsamlede om dig i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev, besvarelse af et spørgeskema eller andre former for markedskommunikation, besøg på vores hjemmeside eller brug af dens funktioner, kan eventuelt blive brugt til de formål, der beskrives nedenfor. 

  • Til at følge din brug af vores hjemmesider og vores nyhedsbreve, så vi fx kan foretage personlige tilpasninger af dit besøg på vores hjemmesider og tilbyde det indhold og de produkttilbud, der bedst muligt afspejler dine interesser og behov, samt få en korrekt opfattelse af, hvilket indhold i nyhedsbrevene abonnenterne synes er mest interessant (se vores cookiepolitik for yderligere information). Da er vores databehandling baseret på din tilladelse 
  • Til at besvare forespørgsler og bestillinger og/eller tilbyde de bestilte tjenester, inklusive besvarelse af dine forespørgsler. Til at udsende konkurrencemateriale, PR-materiale, spørgeskemaer eller andet hjemmesidemateriale samt til at varetage opfølgningen, når du har kontaktet os med forespørgsler via e-mail eller pr. telefon. Vores databehandling bygger på kontrakter eller aftaler samt en afvejning mellem vores legitime interesse og forespørgslens afsenders, vores kunders, leverandørers og forretningspartneres interesser. 
  • Til at bede om karakterer på og vurderinger af produkter og tjenester. Vores databehandling bygger på en afvejning mellem vores legitime interesse og vores kunders, leverandørers og forretningspartneres interesser 
  • Til at udsende nyhedsbreve og invitationer. Vores databehandling er baseret på din tilladelse. Hvis du er kunde hos os eller arbejder for en af vores kunder, bygger vores databehandling på en afvejning mellem vores legitime interesse og vores kunders, leverandører og forretningspartneres interesser 

 

Vores nyhedsbreve

Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, kan du til enhver tid opsige dit abonnement ved at klikke på opsigelseslinket, der findes i alle udsendte nyhedsbreve. Du kan også opsige abonnementet ved at sende din opsigelse ved hjælp af kontaktformularen nederst på denne side. 

E-mailkommunikation

Vigtigt! Kommunikation via e-mail indebærer altid sikkerheds- og fortrolighedsrisici. En e-mail kan i denne forbindelse sammenlignes med et postkort. Du bør derfor ikke sende e-mails, der indeholder følsomme oplysninger eller ting, du ikke vil have, at uvedkommende skal læse. 

Opbevaring af og adgang til personoplysninger

Dine personoplysninger opbevares i sikre netværk, og kun nogle få personer med særlige adgangstilladelser og tavshedspligt har adgang til dem. Derudover krypteres al følsom information/kreditværdighedsinformation, du afgiver til os, med Secure Socket Layer-teknik (SSL). 

Endvidere træffer vi en række sikkerhedsmæssige foranstaltninger, når en bruger afgiver, sender eller indtaster sin information, for at opretholde sikkerheden for dine personlige oplysninger. 

Videregivelse af personoplysninger til tredje part

Vi hverken sælger, bytter eller på anden måde overfører dine personoplysninger til udenforstående parter. Dette gælder dog ikke over for webhoteludbydere eller andre samarbejdspartnere, hvis tjenester vi bruger til drift af vores hjemmeside, opretholdelse af vores virksomhed eller fuldførelse af serviceforpligtelser og tjenester over for vores brugere, forudsat at disse parter accepterer at behandle de personlige oplysninger fortroligt. Vi kan også være nødt til at udlevere information, når det kræves ifølge loven eller for at opretholde vores hjemmesidepolitik eller beskytte vores egne eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. 

Ikke personligt identificerbar besøgsinformation kan imidlertid afsløres over for udenforstående med henblik på markedsføring og annoncering eller andre formål. Denne type af information indsamles kun, hvis du har givet os tilladelse til det – du kan læse mere i vores cookiepolitik.    

Vi hverken medtager eller tilbyder tredje parts produkter eller tjenester på vores hjemmeside. 

Opbevaringstid for personoplysninger

Vi opbevarer personoplysninger, så længe de er nødvendige for vores formål. Opbevaringstiden for personoplysninger varierer efter det formål, vi bruger dem til. Vi opdaterer rutinemæssigt vores lister med abonnenterne på vores e-maildistribuerede nyhedsbrev og sletter oplysningerne om de abonnenter, der ikke længere er aktive. 

Den registreredes rettigheder

Du har en række rettigheder i henhold til databeskyttelsesforordningen. 

  • Adgang: Du har ret til at få adgang til de personlige oplysninger om dig, vi har opbevaret, samt at vide til hvilke formål vi bruger disse personoplysninger. Det kan være, at vi beder dig om at bevise din identitet, når du beder om information i henhold til denne rettighed. Når vi modtager en sådan anmodning, svarer vi så hurtigt, vi kan og senest inden for en kalendermåned 
  • Rettelse: Du har ret til at få forkerte eller ufuldstændige personoplysninger om dig rettet eller suppleret. 
  • Sletning: Du har ret til at få dine personoplysninger slettet. Vi vurderer en modtaget anmodning om sletning fra sag til sag og svarer, så hurtigt vi kan og senest inden for en kalendermåned. Hvis du er ophavsmand til noget indhold hos Alektum Group og gerne vil have dette indhold slettet, så kontakt os 
  • Begrænsning: Du har i visse tilfælde ret til at kræve, at behandlingen af dine personoplysninger begrænses, fx hvis du mener, at oplysningerne ikke er rigtige, eller hvis du modsætter dig vores berettigede interesse i at behandle oplysningerne.  

 

Hvis du vil anvende en af disse rettigheder, beder vi dig kontakte os på GDPR@alektumgroup.dk. 

Eksterne links

Bemærk venligst, at hvis du bruger linkene til at forlade vores hjemmeside og gå til en anden hjemmeside eller anmode om en tjeneste fra tredje part, så ophører denne politik med at gælde, så snart du har forladt denne hjemmeside. Din aktivitet på andre hjemmesider hører ind under den enkelte hjemmesides regler og politik. 

Indvendinger mod vores behandling af dine personlige oplysninger

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har indvendinger mod, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger. Kontakt os på GDPR@alektumgroup.dk. 

Du kan også kontakte tilsynsmyndigheden: 

Datatilsynet 

Carl Jacobsens Vej 35 

2500 Valby