Services

Faktura- & rykkerservice. Inkassoservice. Porteføljekøb.

Vi arbejder anderledes, værdibaseret og internationalt specialiseret inden for specifikke brancher

Vi drives af en vilje til at hjælpe virksomheder med at vækste og opnå deres fulde potentiale. Vi tilbyder et bredt udbud af ydelser, der altid er skræddersyet, så de opfylder jeres aktuelle behov. Takket være vores dybt forankrede værdier, viden og engagement gør vi det muligt at opnå bedre og mere pålidelige resultater. I fokuserer på det, I er bedst til, så tager vi os af resten.

Vi arbejder tæt og personligt sammen med vores kunders kunder for at sikre en effektiv og bæredygtige måde for dem til at tilbagebetale deres udestående. Vi gør desuden alt for at sikre, at I kan bevare de gode relationer til kunden og fortsætte samarbejdet.

Det, der adskiller os fra vores konkurrenter er, at vi ser på debitorernes fremtidige betalingsevne. Gennem vores innovative IT-løsninger kan vi bestemme den bedste vej frem.

Kontakt os
“Alektum Group’s evne til at se og forstå kundens behov er enestående. Deres scoringsmodel og digitale betalingsløsninger sikrer os, at vi altid træffer den rigtige beslutning for hver eneste debitor.”

Noor Uzbek, CEO of DinParkering.

Nogle af vores andre kunder

Hvad skal man tænke på, når man vælger inkassofirma?

Nogle gange kan det føles overvældende og mere besværligt, end det behøver være at indlede et samarbejde med et inkassofirma eller skifte inkassoleverandør. Her svarer vi på de mest almindelige spørgsmål, der plejer at dykke op, og vi giver jer tips på ting, man bør overveje ved valg af inkassofirma.

Lær mere