Om os

Vi tager os af dine forretninger. Med omtanke.

Fra det øjeblik vi slår øjnene op, afhænger vores virkelighed, vores succes og vores fremtid af styrken hos én ting: vores relationer. Vi er alle sammen afhængige af dem. Også forretningsrelationer. Og hemmeligheden? Tillid. Det er en værdi, som er dybt forankret hos Alektum Group. Vi er overbeviste om, at inkassobranchen spiller en afgørende rolle i dagens samfund. Vi hjælper mennesker i en svær situation, samtidig med at vi hjælper virksomheder med at få deres penge.

Vores erfaring med at håndtere alle typer af interessenter i en organisations økonomiske system gør, at vi forstår alle de forskellige perspektiver, stressfaktorer og behov, der opstår ved hvert link i en værdikæde. Dermed kan vi finde den bedste løsning for alle. Det kræver også forståelse. Én størrelse passer ikke alle. Der kræves skræddersyede løsninger for at skabe forretningsmæssige fordele.

Vi finder løsninger, der frigør værdi, udnytter lokal viden på alle internationale markeder og leverer vores omfattende tilbud fra ét kontaktpunkt ved at gøre det svære enkelt fra start til slut.

15 lande. 1 system.

Vi findes på 15 markeder rundt omkring i Europa, så vi kan hjælpe jer, uanset hvor jeres kunde befinder sig. Og med ét system og én kontaktperson for alle lande kan vi forenkle jeres forretninger på tværs af grænserne.

”Vores forretningsidé går ud på at hjælpe andre virksomheder med at vokse ved hjælp af finansielle løsninger og rådgivning. Det, der adskiller os fra vores konkurrenter, er, at vi ser på forbrugerens fremtidige betalingsevne. Vi dømmer ingen på forhånd, og vi arbejder hårdt mod overgældsætningen i samfundet.”

Mats Augurell, adm. direktør for Alektum Group

Shoppe Lagom – et initiativ fra Alektum Group

Noteringerne hos kreditoplysningsbureauerne på grund af ubetalt gæld stiger, og hos Alektum Group kommer vi dagligt i kontakt med mennesker, som af mange forskellige årsager er kommet bagud med deres fakturaer. Vi ser en foruroligende trend, hvor flere og flere køber alt for meget. Det vil sige ting, som de måske egentlig ikke har råd til. Vi kan se, at mange havner i en uholdbar situation. Men vi ved også, at langt de fleste vil betale det, de skylder. Derfor føler vi, at vi har en vigtig rolle. Sammen med vores kunder kan vi gøre en forskel. Ingen tjener noget på en ubetalt faktura – ikke vores kunder, ikke inkassofirmaet og allermindst de overgældsatte.

Med initiativet Shoppe Lagom vil vi give inspiration til et bæredygtigt forbrug – en privatøkonomisk balance – og dermed modvirke overgældsætningen i samfundet.

Lær mere

Alektum Group | Koncernen

Alektum Group har eksisteret siden 1992, hvor vi startede som et rendyrket inkassofirma. I dag driver vi forretning i 15 europæiske lande, vi har over 700 ansatte og vi har en omsætning på over 1,3 mia. svenske kroner. Hvis du vil læse mere, så gå ind på alektumgroup.com.

Lær mere

Ledige stillinger

Vi drives af en vilje til at hjælpe virksomheder med at vokse og opnå deres fulde potentiale på en bæredygtig måde. Det samme gælder for vores medarbejdere.

Lær mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.