Om os

Hos os er jeres udeståender i sikre hænder

Gode forretningsrelationer er afgørende for en virksomheds succes. Nøgleordet er for os ’tillid’ – en værdi, som i høj grad kendetegner Alektum Group. Vi er overbeviste om, at inkassobranchen spiller en vigtig rolle i det danske samfund.

Vi hjælper mennesker, når de befinder sig i en svær situation, hvor de ikke kan betale – samtidig med, at vi hjælper virksomheder med at sikre betaling af deres retmæssige tilgodehavende.

Vi har lang erfaring med håndtering af alle de forskellige interessenter i og omkring en organisations økonomiske værdikæde.

Det har givet os forståelse for alle de perspektiver, stressfaktorer og behov, der er nødvendige for at sikre både betalingsevne og -vilje. Dermed kan vi finde den bedste løsning for alle. Det kræver skræddersyede løsninger at skabe forretningsmæssige fordele – fordi vi alle sammen er forskellige.

Vi finder løsninger, der frigør værdi, udnytter lokal viden på alle internationale markeder og tilbyder vores omfattende hjælp via ét unikt team og en kontaktperson for at gøre hele processen så enkel som mulig.

14 lande. 1 IT-system.

Vi findes i 14 lande i Europa, så vi kan hjælpe jer, uanset hvor jeres kunde befinder sig. Vi har egne lokale kontorer i 15 europæiske lande og integrerede løsninger på tværs af grænserne bundet sammen af et stærkt, cross-border IT-system. Med én kontaktperson for alle lande kan vi forenkle jeres inkassohåndtering på tværs af landegrænser.

Kontakt os
Vores forretningsidé er at hjælpe virksomheder til at nå deres mål ved hjælp af finansielle løsninger og rådgivning. Det der adskiller os fra vores konkurrenter er, at vi ser på debitors fremtidige betalingsevne. Vi dømmer ingen på forhånd, og vi arbejder hårdt for at bekæmpe overgældsætningen i samfundet.

Linus Singelman, adm. direktør for Alektum Group

Shoppe Lagom – et initiativ fra Alektum Group

Antallet af personer, der er registreret som dårlige betalere hos kreditoplysningsbureauerne, stiger, og hos Alektum Group har vi dagligt kontakt med mennesker, som af mange forskellige årsager er kommet bagud med deres betalinger. Vi oplever en foruroligende trend, hvor flere og flere køber alt for mange ting. Det vil sige ting, som de måske egentlig ikke har råd til. Vi kan se, at mange havner i en uholdbar situation. Men vi ved også, at langt de fleste gerne vil betale det, de skylder. Derfor føler vi, at vi har en vigtig rolle. Sammen med vores kunder kan vi gøre en forskel. Ingen får noget ud af en ubetalt faktura – ikke vores kunder, ikke inkassofirmaet og slet ikke de overgældsatte.

Med initiativet Shoppe Lagom vil vi gerne inspirere til et bæredygtigt forbrug – en privatøkonomisk balance – og dermed modvirke overgældsætningen i samfundet.

Lær mere

Koncernen Alektum Group

Alektum Group blev grundlagt i 1992, hvor vi startede som et traditionelt inkassofirma. I dag er vi til stede i 14 europæiske lande, og vi har over 700 ansatte og en omsætning på over 2 mia. svenske kroner. Hvis du vil læse mere, så gå ind på alektumgroup.com.

Lær mere

Ledige stillinger

Vi drives af en vilje til at hjælpe virksomheder med at vokse og opnå deres fulde potentiale på en bæredygtig måde. Det samme gælder for vores medarbejdere.

Lær mere

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.