Den virkelighed vi har taget for givet er blevet vendt på hovedet på meget kort tid, og vi har alle et ansvar for at bidrage til det fælles gode. Vi tager dette meget alvorligt og vi har og vil fortsætte med at løbende vurdere, hvilke foranstaltninger vi kan tage for at hjælpe vores kunder og debitorer med økonomiske bekymringer. 

Ja, fremtiden kan føles usikker, men du skal vide, at din økonomiske situation er vores vigtigste opgave. Hver dag er vores vigtigste opgave at finde gode, individualiserede løsninger. Vi gør vores yderste for at udføre denne opgave – sammen med dig. For os i Alektum Group er denne opgave meget vigtig, nu mere end nogensinde. 

For virkelig at bidrage til din situation, ønsker vi, at du kontakter os. 

Uanset om du vælger at ringe eller e-maile, er vores sagsbehandlere klar til at møde dig og dine udfordringer. Det er gennem den individuelle vurdering, at vi kan finde den bedste måde at bidrage til din specifikke situation. Vi handler altid ud fra din specifikke situation, og vores højeste ambition er at arbejde sammen med dig for at finde langsigtede holdbare løsninger for at opnå en balance i din økonomi. 

For eksempel kan vi; 

  • Hjælpe dig med at oprette en betalingsaftale eller justere dine månedlige afdrag
  • Oprette en længerevarende betalingsaftale

 

Kontakt: 

Du kan e-maile os døgnet rundt på info@alektumgroup.dk, eller ringe til os mandag-torsdag mellem 08.00-20.15 og fredag 08.00-15.30 via telefon 8746 5570