Welcome to Denmark   Click to listen highlighted text! Welcome to Denmark
2020-06-04

Tænk på din tegnebog – 5 enkle tips

Nu står sommeren for alvor for døren. Varmen, fuglenes kvidder og de grønne blade har en tendens til at få folk i bedre humør. Måske er det også på tide at skabe den der sommerfornemmelse i din tegnebog? I denne artikel giver vi dig seks tips til, hvordan du kan rydde op i din økonomi og give den et ansigtsløft.

”Hvid” økonomisk måned

At tage en ”hvid” økonomisk måned indebærer, at du kun bruger penge på det, du virkelig er nødt til, fx faste udgifter som mad og bolig. Ved at gøre dette kommer du til at mærke, hvor mange penge du kan spare.

Abonnementer og tjenester

I dagens streaming- og abonnementsamfund kan pengene nemt forsvinde mellem fingrene på en. Se gerne på de tjenester, du har, og prøv på at opsige dem, du ikke bruger dagligt.

Kedelige hverdagsudgifter

De der hverdagsudgifter som frokosten ude, kaffen og cigaretterne kan føles som ”mindre” udgifter. Men når man først lægger dem sammen sidst på året, kan man som regel mærke, at det alligevel bliver til en hel del penge. Prøv med andre ord at prioritere dine penge på en anden måde. Det er svært, men nødvendigt!

Månedsopsparing

Det er måske på tide at spare op til den næste ferie allerede nu? Ved at gøre det, sikrer du, at du kan gøre det, du har lyst til, og have råd til det. Vælg et beløb, som du overfører til en opsparingskonto hver måned. Når ferien så nærmer sig, vil du kunne mærke, at du har sparet en god sum penge sammen, næsten uden at du har tænkt på det.

Forsikringer og aftaler

I dag er der et hav af virksomheder, som hjælper forbrugere med at finde de bedste forsikringer og forskellige former for aftaler set ud fra såvel pris som kvalitet. Måske er tiden inde til at se på dine nuværende forsikringer, lån og aftaler for at se, om du kan diskutere disse og på den måde spare et par hundrede kroner.

Click to listen highlighted text!